Loading...

Solumuovirulla

48,80 95,00  alv 0%

+ toimituskulut

Solumuovi on erinomainen suojaus-, ja pakkausmateriaali eri käyttötarkoituksiin. Käytetään esim. pakkaamisessa, suojaamisessa, tiivisteenä, eristeenä sekä iskujen vaimennuksessa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Pakkaukset saatavana myös omalla painatuksella!
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Loading...

Kuvaus

Solumuovi on erinomainen suojaus-, ja pakkausmateriaali eri käyttötarkoituksiin. Käytetään esim. pakkaamisessa, suojaamisessa, tiivisteenä, eristeenä sekä iskujen vaimennuksessa. Solumuovi on kevyttä materiaalia, ja sitä on erittäin helppo käsitellä. Se on materiaalina joustavaa ja se on helposti muovautuvaa. Solumuovia pystytään myös laminoimaan muihin materiaaleihin. Nämä ominaisuudet tekevät solumuovista erittäin monipuolisen pakkaus-, ja suojausmateriaalin. Solumuovin käyttökohteita on niin monia että ainoastaan mielikuvitus on rajana!

  • Materiaali:  Polyeteeni

Solumuovirullat saat meiltä, helposti ja edullisesti! Rullia on valikoimassamme useita kokoja.

Meiltä löydät myös mm. mitoitetut solumuoviarkit sekä aaltopahville pinnoitetut suojausarkit. Pinnoitetut tupla-aaltoiset pahviarkit ovat erinomainen ratkaisu vaativaankin suojaamiseen.

Solumuovia on myös saatavana arkkeina, jotka ovat leikattuna juuri haluamiinne mittoihin. Solumuoviarkit tehdään mittatilaustyönä, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätiedot

Koko

1 mm x 600 mm x 300 m, 1 mm x 1200 mm x 300 m, 2 mm x 1200 mm x 150 m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solumuovirulla”